سلامت
سلامت

خواص و فوايد بي نظير كالري شمار آلو زرد  آنتي اكسيدان اين دست ميوه ها بهترين گزينه براي بيماران و به ويژه افراد سيگاري است در نتيجه مصرف اين ميوه ها افراد شادابي و نشاط خود را بازمي‌يابند.

 

معمولا اين ميوه با پوست مصرف مي شود،اين دست ميوه ها به علت آنكه پوست آنها كنده نمي‌شود ؛عامل دل درد در كودكان محسوب مي شود، بنابراين تا حد ممكن از مصرف اين ميوه ها با پوست خودداري كنيد.

 

آلوزرد حاوي ويتامين هاي آ- ب – ب۲- ب ۶ پ پ – ث و عناصري مثل كلسيم، فسفر، منيزيم، آهن فلوئور و گوگرد ميباشد. مصرف آلو با جلوگيري از افزايش فشارخون، كنترل قندخون و پيش‌گيري از بروز بيماري‌هاي قلبي- عروقي، سرطان، بيماري‌هاي گوارشي و كاهش چربي كالري شمار آلو زرد مورد استفاده در شيريني‌پزي نقش بسزايي در سلامت انسان دارد.

 

نام علمي آنPRUNSSALICINA , PRUNUS DOMESTICA و نام متداول آن آلو است. اين گياه بومي اروپا و آسيا محسوب مي‌شود و اولين بار در قرن ۱۹، گونه‌‌هاي متفاوت آن توسط مهاجرين از آسيا و اروپا به آمريكاي شمالي برده شد. كالري شمار آلو زرد براساس شواهد موجود، در زمان باستان مردم آسياي ميانه آلو را خشك كرده و مصرف مي‌كردند.

 

آلو اكثراً به‌صورت تازه مصرف مي‌شود؛ اما مي‌توان آن را به كيك‌ها، سالادها و غذاها اضافه كرد يا به‌صورت كمپوت و مربا مصرف كرد. نوع خشك اين ميوه، در جاي خشك و خنك يا در يخچال به‌ مدت ۶ ماه قابل نگهداري است.

ليلا آذربايجاني عضو انجمن تغذيه ايران و متخصص تغذيه و رژيم درماني با اشاره به آلوزرد يكي ديگر از ميوه‌هاي تابستاني، گفت: اين ميوه تابستاني علاوه بر آب فراواني كه دارد از پتاسيم فراواني كالري شمار آلو زرد نيز تشكيل يافته و سرشار آنتي اكسيدان است. وي در مورد خواص آنتي اكسيدان‌ها، گفت: آنتي اكسيدان موجود در اين ميوه تابستاني بهترين راه مقابله با راديكال‌هاي آزاد بوده و موجب پاكسازي آنها از خون انسان مي‌شود.

 

اين متخصص تغذيه و رژيم درماني با بيان اينكه آب و فيبر بسيار زياد اين كالري شمار آلو زرد نيز از مهمترين خصوصيات آن است، خاطرنشان كرد: در تابستان به علت تعريق فراوان و از دست دادن آب؛ بدن بيشتر از قبل به مايعات نياز دارد كه اين ميوه نيز مانند ديگر ميوه‌هاي تابستاني گزينه مناسبي است.

 

وي با اشاره به اينكه افراد سيگاري بيشتر از ديگران به اين دست ميوه ها نياز دارند، تصريح كرد: آنتي اكسيدان اين دست ميوه ها بهترين گزينه براي بيماران و به ويژه افراد سيگاري است در نتيجه مصرف كالري شمار آلو زرد  افراد شادابي و نشاط خود را بازمي‌يابند. آذربايجاني با بيان اينكه توصيه مي‌شود افرادي كه بيشتر ازديگران در معرض نورشديد آفتاب قرار دارند حتما از اين ميوه استفاده كنند، ادامه داد:

 

مواد معدني فراوان موجود در آلوزرد تعادل يوني خون را از بين برده و مواد غذايي لازم را در اختيار سلول‌هاي بدن به ويژه سلول‌هاي عصبي قرار مي‌دهد و عامل مهمي در كاهش بيماري هاي اعصاب است. وي با تاكيد بر گرفتن پوست كالري شمار آلو زرد قبل از مصرف آن، گفت:

 

مصرف اين دست ميوه ها به علت آنكه پوست آنها كنده نمي‌شود عاملي دخيل در دل درد به ويژه در كودكان است، بنابراين تا حد ممكن از مصرف اين ميوه ها با پوست خودداري كنيد. اين متخصص تغذيه خاطرنشان كرد: به علت اينكه بيشتر اين كالري شمار آلو زرد آلوده به انواع سموم هستند، حتي نمي‌توان با شستشوي آنها مطمئن شد كه اين ميوه ها تميز هستند در نتيجه مصرف آلوزرد و ديگر ميوه هاي شبيه آن عامل مهمي در انتقال عفونت ويروسي به كودكان هستند.

 

آش آلوي زرد براي درمان اختلال حواس و ديابت مفيد مي باشد.

شربت آلوي زرد براي مبتلايان به منژيت مفيد است.

ضماد آلوي زرد به همراه سركه براي رفع كهير مفيد مي باشد.

آلوي زرد ملين ، صفرابر، مسكن عطش ، دافع بلغم و تب بر است.

 

مصرف اين ميوه براي اشخاصي كه مبتلا به انگل معده، جوش هاي تازه و مترشح، گلودرد، ورم كليه، سنگ كليه، كم خوني، يبوست، خشكي معده، نقرس، اسيد اوريك، چربي خون، تصلب شرائين، سرطان، جوش سياه، اوره ، خارش پوست، سردرد، ترك لب و دهان و بدبوئي آن،  كالري شمار آلو زرد آرتروز، تلخي دهان، ناراحتي هاي عصبي و كبدي، چسبندگي پلاكتهاي خون ، استسقاء و مسموميت مي باشند مفيد است.

 

به افرادي كه بيشتر كارهاي فكري مي كنند و يا در زير نور آفتاب كار ميكنند توصيه شده است كه از كالري شمار آلو زرد بيشتر استفاده كنند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كالري شمار،
موضوع: كالري شمار
[ ۸ آبان ۱۳۹۶ ] [ ۰۹:۰۷:۴۳ ] [ سلامت ] [ نظرات (0) ]
يكي از خواص كالري شمار آلبالو كمك به كاهش وزن است. آلبالو منبع خوب پكتين است كه يك فيبر محلول در آب محسوب مي شود و در روده ها نوعي ماده ي ژله اي شكل و چسبنده ايجاد مي كند. اين ماده به تركيبات آسيب رسان چسبيده و اجازه نمي دهد كه جذب بدن شوند. در واقع مولكول هاي چرب در اين ماده چسبناك زنداني شده و نمي توانند وارد جريان خون شوند. زماني كه پكتين در معده حل مي شود حجيم شده و جاي زيادي اشغال مي كند. در نتيجه اين دو تأثير روند كاهش وزن سرعت مي گيرد. اين فيبر همچنين قند را به خود جذب كرده و احساس سيري ايجاد مي كند. يادتان باشد كه مصرف ميوه هاي سرشار از پكتين باعث كاهش وزن و بهبود سلامت قلب مي شود.
 
تأثير ديورتيك آلبالو براي افرادي كه از آرتريت و نقرس رنج مي برند مؤثر است. محققان به اين نتيجه رسيده اند كه اين ميوه هاي خوش رنگ و خوشمزه حاوي ميزان زيادي آنتوسيانين است و اين آنتي اكسيدان خواص ضدالتهابي كالري شمار آلبالو بسيار قوي اي دارد. نتايج پژوهشي كه در دانشگاه ايالت ميشيگان انجام شده نشان مي دهد كه آلبالو در كاهش التهاب هاي بافت هاي بدن كه ايجاد سردرد مي كنند ۱۰ برابر مؤثرتر از قرص آسپرين است.
بنابراين اگر ورزشكار هستيد حتماً آلبالوي بيشتري ميل كنيد زيرا آلبالو در كاهش درد مفاصل پس از تمرين موثر است. اسيد گاليك، اسيد پي كوماريك، كامفرول و كورستين ديگر تركيبات در آلبالوها مي باشند. كالري شمار آلبالو تحقيقات نشان داده است كه آن ها ممكن است پس از انجام ورزش ها درد مفاصل و ماهيچه ها را كاهش دهند. آلبالو را در مقادير متعادل مصرف كنيد زيرا حاوي فروكتوز مي باشد كه ممكن است مقادير زياد آن براي بدن مضر باشد.
 
از ديگر خواص آلبالو براي زنان مي توان به تسكين درد و تورم ناشي از بيماري آرتروز اشاره كرد. زناني كه آرتروز دارد دوبار در روز براي سه هفته آب آلبالو بنوشند كه سبب كاهش قابل توجه تورم مي شود. محققان بيان كرده اند كه آلبالو بيشترين محتوي ضد تورمي را نسبت به ديگر غذاها دارد.
يكي از مهمترين خاص  درماني كالري شمار آلبالو  پيشگيري از بيماري نقرس است. خوردن آلبالو سطح اسيد اوريك موجود در خون را كاهش مي دهد كه در پيش گيري از نقرس مفيد مي باشد. در حقيقت آب آلبالو داروي طبيعي عالي براي درد نقرس مي باشد.
 
آلبالو براي تنظيم عملكرد كبد و معده مؤثر است. اين ميوه حاوي سوربيتول است كه به آن اندكي خاصيت مليني مي دهد. ميزان بالاي پتاسيم اين ميوه به دفع اوره و سموم خون كمك زيادي مي كند. در نتيجه مصرف آن تأثير مثبتي روي كليه دارد و به كالري شمار آلبالو بهبود عملكرد آن ها كمك زيادي مي كند. اين ميوه سنگ هاي كليه و مثانه را از بين مي برد. مصرف منظم اين ميوه براي بهبود نارسايي كبد و ورم معده مؤثر است. اين ميوه باعث تقويت بدن نيز مي شود. نوشيدن دم كرده دم آلبالو باعث خنك شدن بدن و برطرف كردن احتباس آب مي شود.
 
آب آلبالو سرشار از اسيدهاي فنوليك بوده و از اين رو تاثير چشمگيري در كاهش فشار خون دارد. ميزان قابل توجه كاهش فشار خون در افرادي كه آلبالو مصرف مي كنند، قابل مقايسه با تاثير داروهاي شيميايي كالري شمار آلبالو فشار خون است. اين موضوع نشان دهنده اهميت اين ميوه در روند درماني فشار خون بوده و افراد مبتلا به اين بيماري بايد اين ميوه و فرآورده هاي آن را در برنامه غذايي خود لحاظ كنند.
 
پژوهشي كه در دانشگاه «نورث آمبريا» انگلستان انجام شد نشان داد افرادي كه ۶۰ ميلي ليتر عصاره آلبالوي مخلوط شده با كمي آب بنوشند، شاهد كاهش ۷ درصدي فشار خون در مدت ۳ ساعت خواهند بود. اين ميزان كاهش فشار خون براي كاهش خطر سكته تا ۳۸ درصد يا بيماري قلبي تا ۲۳ درصد كافي است.
 
مصرف آلبالو در چهارچوب رژيم غذايي سالم و متنوع مي تواند به بدن در جهت مقابله با سرطان كمك زيادي بكند. علاوه بر ويتامين C و آنتوسيانيني كه در آلبالو وجود دارد، اين ميوه سرشار از مواد شيميايي مبارزه كننده با بيماري‌هاست. كالري شمار آلبالو  اين تركيبات شيميايي قدرتمند در برگيرنده الكل پريليل، ليمونن و الاژيك اسيد است. تنها گيلاس و آلبالو هر سه ماده شيميايي ذكر شده را دارند. اين مواد شيميايي از بدن در برابر سرطان سينه، ريه، كبد، پوست و روده بزرگ محافظت مي‌كند.
در حقيقت يافته‌هاي موجود نشان مي‌دهد كه آنتوسيانين موجود در گيلاس و آلبالو مي‌تواند از رشد و توسعه تومورها جلوگيري نمايد. محققان دريافته اند موش‌هايي كه از رژيم غذايي حاوي آلبالو و گيلاس استفاده مي‌كنند به طور قابل توجهي آدنوم كمتر و كوچكتري نسبت به موش‌هاي ديگر دارند. آنتوسيانين موجود در آلبالو همچنين مي‌تواند رشد سلول‌هاي سرطاني خاص در روده بزرگ را كاهش دهد. اين نتايج پيشنهاد مي كند كه آنتوسيانين موجود در كالري شمار آلبالو قادر است خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش دهد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كالري شمار،
موضوع: كالري شمار
[ ۷ آبان ۱۳۹۶ ] [ ۰۹:۲۴:۱۸ ] [ سلامت ] [ نظرات (0) ]

براساس تحقيقات انجام شده در دانشگاه تگزاس، كالري شمار آدامس در هنگام استرس، احساس بهتري را به شخص مي‌دهد و توصيه مي‌شود كه در زمان استرس و فشار‌هاي روحي از آدامس استفاده كنيد‌‌. هنگامي كه عصبي هستيد سعي كنيد آدامس بجويد چرا كه اين كار شما را آماده براي جويدني سخت و شديد مي‌كند و در نتيجه اين كار مي‌تواند فك شما را زود خسته كند‌‌.

 

جويدن خيلي سخت باعث چاقي و درد و سوزش در ناحيه آرواره مي‌شود‌. همچنين مي‌تواند عارضه‌اي را با نامTMJ به وجود بياورد‌‌. اين حالت باعث درد در ناحيه سر و گردن مي‌شود و باز و بسته كردن آرواره را با مشكل مواجه مي‌كند‌‌. اگر شما هر كدام از اين علائم را در خود مشاهده كرديد چند روزي را به آرواره خود استراحت بدهيد و از جويدن كالري شمار آدامس پرهيز كنيد، در صورتي كه علائم از بين نرفت حتما با پزشك خود مشورت كنيد‌‌.

 

 

شواهد علمي بيشتر تاييد مي‌كند كه جويدن آدامس در بهبود حال بيماران پس از جراحي روده تاثير مفيد دارد‌‌. به گفته پژوهشگران؛ عمل جويدن، اعصاب دستگاه هاضمه را تحريك مي‌كند‌‌. اين يافته كه در نشريه «آرشيو جراحي» منتشر شده پس از بازبيني اطلاعات حاصل 5 آزمايش اخير با حضور 158 بيمار به دست آمده است‌‌. پژوهشگران مي‌گويند؛ كالري شمار آدامس جويدن با تحريك اعصاب دستگاه هاضمه روند بازگشت عملكرد روده به حالت طبيعي و سالم را سرعت مي‌بخشد‌‌.

 

هم‌اكنون متخصصان در آزمايشات ديگري به دنبال پاسخ اين سوال هستند كه دريابند آيا با اين روش زمان مورد نياز براي بستري شدن در بيمارستان جهت بهبودي از عمل جراحي هم كاهش پيدا مي‌كند؟

 

در هريك از اين آزمايشات، ‌يك گروه از بيماران آدامس بدون قند را 3 بار در روز پس از انجام جراحي و براي يك دوره 5 تا 45 دقيقه مي‌جويدند و بعد با گروه ديگري از بيماران مقايسه شدند كه آدامس نجويده بودند‌. آدامس جويدن اندكي شبيه به خوردن است و باعث آغاز حركات روده‌اي مي‌شود‌. هرگونه جراحي شكمي مي‌تواند عملكرد روده‌ها را كند و آرام كرده و حداقل تا 50 درصد كاهش دهد‌. كالري شمار آدامس اين وضعيت مي‌تواند مشكلات جدي را در پي داشته باشد‌‌. اما با وجود اين مطالعات پژوهشگران معتقدند كه مطالعات بيشتر در اين زمينه بايد صورت گيرد تا مطمئن شوند كه نتايج بدست آمده تصادفي نيستند‌‌. پژوهشگران مي‌گويند؛ اگر آدامس جويدن بتواند چنين تاثيري داشته باشد در مبلغ قابل توجهي كه براي درمان اين بيماران مصرف مي‌شود، صرفه‌جويي خواهد شد و هزينه بيمارستان كاهش پيدا مي‌كند‌‌.

 

 

به توصيه متخصصان، اگرچه آدامس جويدن در مواقعي كه دچار تنش و استرس هستيد مي‌تواند در بهبود حال شما و تخفيف تنش موثر باشد، اما بايد مراقب باشيد كه در اين كار افراط و زياده‌روي نكنيد‌‌. متخصصان متذكر مي‌شوند كه وقتي شما تحت استرس و فشار رواني هستيد ممكن است با شدت و فشار آدامس بجويد كه اين كار مي‌تواند آرواره شما را فرسوده كرده و تحليل ببرد‌‌.

 

 

 

بدي‌هاي آدامس هم كم نيست و گاهي خواص خوب جويدن آدامس هم ممكن است درخصوص برخي افراد نتيجه عكس داشته باشد‌‌. مثلا استفاده از برخي خمير دندان‌ها و برخي آدامس‌ها بيش از خرابي دندان‌ها، موجب انتقال و كالري شمار آدامس حفظ باكتري‌هايي مي‌شوند كه عفونت ايجاد شده توسط آن باكتري‌ها در بدن، نهايتاً موجب ايجاد يا تشديد بيماري‌هاي قلبي مي‌شود‌‌. جويدن برخي آدامس‌ها، موجب افت فشار خون مينيمم و افزايش ضربان قلب در بيماران قلبي شده و احتمال خطر را در آنان افزايش مي‌دهد‌‌.

 

گاهي جويدن آدامس‌هاي شيرين شده با برخي شيرين‌كننده‌ها موجب بروز واكنش‌هاي حساسيتي در برخي افراد مي‌شود‌. ضمناً محققان اعلام كرده‌اند كه جويدن آدامس در بعضي افراد حساس و مستعد، موجب تحريك دستگاه گوارش مي‌شود‌. به علاوه مطالعه ديگر، مؤيد بالا رفتن احتمال خطر سرطان زبان در كساني بود كه كالري شمار آدامس هايي با طعم دارچين، زياد جويده بودند‌‌.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كالري شمار،
موضوع: كالري شمار
[ ۶ آبان ۱۳۹۶ ] [ ۱۰:۰۲:۲۸ ] [ سلامت ] [ نظرات (0) ]

كالري شمار آجيل يكي از تنقلاتي كه در ايام عيد بسيار مصرف مي‌شود آجيل است. در ديد و بازديدهاي هر روزه، حتما مقدار قابل توجهي آجيل هم نوش جان مي‌كنيد. اما خوب است نكاتي در مورد آجيل و فوايد آن هم بدانيد.

 

مصرف آجيل به عنوان بخشي از يك رژيم غذايي سالم و متعادل، براي حفظ سلامت قلب بسيار مفيد است. در حقيقت مصرف گردو، بادام و ساير مغزها باعث كاهش كلسترول خون مي‌شود و از آنجا كه شرايط نگهداري و حمل كالري شمار آجيل به محل كار يا مدرسه نيز بسيار راحت است، مي‌توان به عنوان ميان‌وعده‌اي مغذي نيز از آنها استفاده كرد.

 

 

مطالعات در اين زمينه نشان مي‌دهد در افرادي كه از كالري شمار آجيل به عنوان يك رژيم غذايي براي سلامت قلب استفاده مي‌كنند، ميزان كلسترول مضر خون كاهش مي‌يابد. خوب است بدانيد بالا بودن ميزان اين نوع كلسترول در خون از دلايل اصلي بيماري‌هاي قلبي است.

 

همچنين با مصرف مناسب اين مغزها مي‌توان از ايجاد لخته‌هاي خوني جلوگيري و از بروز حمله‌هاي قلبي نيز پيشگيري كرد.

 

البته تمام اين موارد به عنوان يك پيشنهاد مطرح شده و هنوز صددرصد ثابت نشده‌اند.

 

 

البته بسته به نوع آجيل، اين موضوع فرق مي‌كند؛ محققان بر اين عقيده‌اند كه بيشتر انواع آجيل داراي مواد زير هستند كه موادي مفيد براي سلامت قلب مي‌باشند.

 

چربي غيراشباع: هنوز دليل اصلي اين مطلب مشخص نشده اما معلوم شده است كه چربي مفيد موجود در آجيل سطح كلسترول مضر خون را كاهش مي‌دهد.

 

اسيدهاي چرب امگا3: بسياري از آجيل‌ها داراي ميزان خوبي از اسيدهاي كالري شمار آجيل چرب امگا 3 هستند. امگا3 از انواع مفيد اسيدهاي چرب است كه به سلامت قلب كمك مي‌كند. اين اسيدهاي چرب در مواد ديگري مانند گوشت بسياري از ماهي‌ها نيز يافت مي‌شوند ولي آجيل يكي از بهترين منابع گياهي آن است.

 

فيبر: همه انواع آجيل، ميزان زيادي فيبر دارند كه باعث كاهش ميزان كلسترول مي‌شود. همچنين موجب حس سيري در فرد شده و باعث مي‌شود كه كمتر غذا بخورد. مصرف فيبر در پيشگيري از ديابت نيز موثر است.

 

ويتامين E: البته محققان هنوز به اين مطلب اطمينان ندارند ولي فكر مي‌كنند كه ويتامين E مي‌تواند رشد و افزايش پلاك در شريان‌ها را كه موجب باريك شدن آنها و در نتيجه درد قفسه سينه و حمله‌هاي قلبي مي‌شود كالري شمار آجيل را كنترل و متوقف كند.

 

 

آجيل شامل مقدار بسيار زيادي چربي است (حدود 80‌‌درصد آجيل را چربي تشكيل مي‌دهد) و با وجود اين كه بيشتر اين ميزان چربي براي سلامتي مفيد است اما باز هم مقدار زيادي كالري دارد. به اين دليل است كه بايد آجيل را در حد اعتدال مصرف كنيم. در حقيقت بهتر است كالري شمار آجيل را جايگزين بخشي از موادي بكنيد كه چربي اشباع دارند مانند گوشت قرمز، تخم مرغ و محصولات لبني.

 

طبق نتايج ارائه شده توسط موسسه غذا و دارو(FDA)، مصرف روزانه 5/ 42 گرم از انواع آجيل مانند بادام، فندق، بادام زميني، گردو و پسته مي‌تواند خطر احتمال به بيماري‌هاي قلبي را كاهش دهد. البته باز هم بايد دقت كنيد كه كالري شمار آجيل مصرف آجيل بايد بخشي از رژيم غذايي شما باشد. به اين معني كه تصور نكنيم خوردن آجيل و كم نكردن مصرف چربي‌هاي اشباع موجود در لبنيات و گوشت مي‌تواند سلامت قلب شما را بيمه كند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كالري شمار،
موضوع: كالري شمار
[ ۴ آبان ۱۳۹۶ ] [ ۱۰:۳۳:۲۷ ] [ سلامت ] [ نظرات (0) ]

كالري شمار آبگوشت  يكي از غذاهاي اصيل و سنتي ايرانيان است كه در ميان اقوام مختلف كشورمان داراي انواع مختلف با روش ‌هاي طبخ ويژه‌اي است اما متاسفانه امروزه كم‌توجهي برخي خانواده‌ها به اين غذاي سنتي موجب شده كه طبع نسل جوان كمتر به آن گرايش داشته باشد.

به طور كلي آبگوشت يكي از غذاهاي مقوي و تامين‌كننده انرژي حياتي است و در قديم قوت اصلي اجداد ما بوده است. ارزش غذايي آبگوشت كمتر از خود گوشت است ولي افزودن سيب‌زميني كمبود مواد گلوسيدي و نشاسته‌اي آن را تامين مي‌كند و كالري شمار آبگوشت حبوبات آن در تحريك ترشحات روده و تقويت اعصاب بسيار موثر است.

 

يكي از دلايل لذيذ بودن آبگوشت استفاده از گوشت ماهيچه گوسفند به همراه دنبه در آن است. اين گوشت منبع غني از آهن است، به طوري كه با خوردن 100 گرم آن 2 گرم آهن قابل جذب دريافت خواهد شد. البته اين گوشت به دليل چربي و انرژي بالا براي كساني كه مشكل چربي دارند يا چاق هستند توصيه نمي‌شود. بنابر اين بايد به جاي آن از گوشت گوساله كه چربي كمتر داشته و از نظر ميزان موادمغذي با گوشت گوسفند تفاوت چنداني ندارد استفاده كنند.

 

 

قبل از طبخ گوشت تمام چربي‌هاي ظاهري گوشت را جدا و از مصرف دنبه اجتناب كنيد، بنابر اين براي بهتر كردن طعم آبگوشت كم‌چرب شده از پياز، ادويه، ليموعماني و يا آبليمو كمك بگيريد. اين نوع مواد به دليل كالري شمار آبگوشت غني بودن از ويتامين C به جذب آهن گوشت كمك شاياني مي‌كنند. از طرفي آبليمو يا ليموعماني جايگزين بسيار خوب نمك بوده و بسيار اشتهاآور، ضدعفوني‌كننده و مقوي معده هستند.

به دليل آن كه پخت گوشت طولاني مدت است، حتما آن را در زودپز پخته تا تخريب ويتامين‌ها و املاح معدني آن به حداقل برسد، بنا بر اين بعد از جوش آمدن آب غذا در زودپز را محكم ببنديد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا آبگوشت تحت فشار بخارپخته و خوش طعم شود.

وقتي در آبگوشت از قلم حيوان استفاده كنيد مقداري از كلسيم ، فسفر و ويتامين D استخوان در غذا حل مي‌شود كه خوردن آن بسيار مفيد است. كالري شمار  البته بايد مراقب چربي آن باشيد.

 

از آنجا كه اين غذا چرب و حبوباتش سنگين است، خوردن آن به همراه ترشي براي هضم غذا و استفاده از سالاد يا سبزي جهت افزايش فيبر دريافتي توصيه مي‌شود.

استفاده از زردچوبه در اين غذا به عنوان ادويه‌اي معطر و تصفيه‌كننده خون توصيه مي‌شود.

از آنجا كه آبگوشت از منابع غذايي افزاينده كلسترول كالري شمار آبگوشت  بدخون است، بنابر اين استفاده از پياز خام كه سرشار از آنتي‌اكسيدان است و به كاهش كلسترول بدخون كمك مي‌كند به همراه آبگوشت توصيه مي‌شود.

به دليل آن كه رب گوجه‌فرنگي هنگام فرآيند توليد به مقدار زيادي از ويتامين‌هايش كاسته مي‌شود، بنابر اين بهتر است علاوه بر رب از خود گوجه‌فرنگي نيز در هنگام طبخ استفاده كنيد.

 

 

آبگوشت مي‌تواند افراد ضعيف و ناتوان را تقويت كند  كالري شمار آبگوشت ولي زياده‌روي در مصرف آن مي‌تواند به افزايش چربي و فشارخون منجر شود. همچنين مصرف زياد آن سبب افزايش كاركرد كبد و كليه شده بنابراين بتدريج كليه خسته و قدرت دفع سموم و ادرار نيز كم و برمقدار پورين و اسيد اوريك خون افزوده مي‌شود. پس مصرف اين غذا به هيچ‌ عنوان براي بيماران نقرسي توصيه نمي‌شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كالري شمار،
موضوع: كالري شمار
[ ۳ آبان ۱۳۹۶ ] [ ۱۰:۴۲:۵۹ ] [ سلامت ] [ نظرات (0) ]

كالري شمار آبغوره تقويت كننده كبد است و قرقره كردن آن نيز براي برطرف كردن ورم گلو ‌مفيد است. ‌اين متخصص تغذيه افزود: غوره ميوه نارس انگور است كه طعم ترشي دارد و براي درست كردن سركه ‌استفاده مي‌شود و از نظر طب قديم ايران سرد و قابض است. سركه حاصل از تخمير دانه‌هاي انگوردر ‌تسكين خارش‌هاي پوستي و جلدي موثر است.‌وي اضافه كرد: غوره براي افراد مبتلا به چربي خون بسيار مفيد است. ضد عفوني كننده بدن است و اگر با ‌سالاد مصرف شود، براي لاغري سودمند است.

غوره را به تنهايي نبايد مصرف كرد به دليل اينكه روي معده ‌اثر منفي مي‌گذارد. كالري شمار زنان باردار از مصرف غوره زياد بايد خودداري كنند.اين متخصص افزود: آبغوره تقويت كننده كبد است همچنين براي برطرف كردن ورم گلو، قرقره كردن آبغوره مفيد ‌خواهد بود. علاوه بر آن در درمان ورم مخاط دهان و نرمي لثه‌ها و براي درمان چاقي مفرط مفيد است.‌وي گفت: غوره داراي اسيدهاي آلي مانند اسيد ماليك، اسيد فرميك، اسيد سوكسينيك، اسيد ‌اگزاليك، اسيد گلوكوليك و قند است.‌

 

كالري شمار غوره به انگور كال و نرسيده گفته مي شود. غوره ويتامين ث زيادي دارد.در ايران از آب غوره زياد استفاده مي كنند.آب غوره براي نرم كردن لثه ها،جلوگيـــري از چاقي، از بين بردن درد روماتيسم و ضد عفوني كردن روده ها مفيد است.اگر هوس خوردن آب غوره كرديد، آن را همراه با سالاد بخوريد.خوردن آب غوره ي خالي ممكن است به معده آسيب برساند.راستي شنيده ايد كه مي گويند: گر صبر كني ز غوره حلوا سازي؟ منظور همين غوره است.يعني اين غوره، به انگور و شيره تبديل مي شود كه مي توان با آن حلوا پخت. غوره انگور فخري و عسكري از ساير غوره ها بهتر و مرغوب تر هستند

 هرگز غوره را با معده خالي نخوريد ، چون روي معده اثر سوء مي گذارد. همچنين خانم هاي بارداراز خوردن زياد غوره خودداري كنند ،‌ چون غوره ادرارآور است و ممكن است موجب سقط جنين شود .

 

 ۱- غوره از نظر طب قديم ايران سردكالري شمار  و قابض است.

۲- در درمان ورم مخاط دهان و نرمي لثه ها موثر است.

۳- مفرط مفيد است آب غوره براي درمان چاقي

۴- خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو مي اندازد و قاعده را باز مي كند

۵ – آب غوره چون داراي تارتارات پتاسيم است، براي درمان سياتيك و رماتيسم حاد بسيار مفيد است

۶ – حرارت و صفراي بدن را دفع مي كند و روده ها را ضد عفوني مي كند .

۷ – آبغوره تقويت كننده است.

۸ – براي برطرف كردن ورم گلو  ، كالري شمار آب غوره قرقره كنيد .

۹ – براي دفع كرم روده و تقويت معده بايد مدت پنج روز آش آبغوره همراه با زيره سياه مصرف كنيد. البته در اين مدت بايد از خوردن غذاهاي سنگين اجتناب نمائيد .

۱۰ – كالري شمار آبغوره درمان كننده پا درد و كمردرد مي باشد . براي معالجه ميتوان مدت ده روز آش آبغوره مصرف نمود .

۱۱– ترشي غوره نيز براي معالجه رماتيسم و سياتيك مفيد است .

 

كالري شمار غوره ها را پاك كرده، دم آن ها را مي گيريم و مي شوييم. سپس آنها را درون آبميوه گيري مي ريزيم و آب آنها را مي گيريم. در روش ديگر مي توان غوره ها را درون مخلوط كن ريخته و پس از آن غوره هاي له شده را كه داراي پوست و هسته هستند، درون يك تنظيف و يا صافي ريخته و به طور كامل صاف كرد. براي تهيه ي آب غوره ، نوع غوره ي مورد استفاده زياد مهم نيست، ولي اگر از نوع عسگري استفاده شود، بهتر است. توجه به اين نكته لازم است كه بعضي از انواع غوره ها ترش تر از برخي ديگر هستند. در صورتي كه ميزان ترشي آب غوره ي به دست آمده به اندازه ي دلخواه نباشد ، مي توان آن را به مدت چند دقيقه جوشانيد تا كمي غليظ تر و ترش تر شود. در ضمن با اين عمل مدت نگهداري آبغوره هم بيشتر خواهد شد.

آب غوره را در بطري مورد نظر مي ريزيم و درب آن را به طور كامل مي بنديم تا هوا به داخل آن نفوذ نكند. در صورتي كه بخواهيم آن را براي مدت طولاني نگهداري كنيم ، از تركيب آب و آرد، خميري تهيه كنيد و دور درب را با خمير مي پوشانيم. همچنين مي توانيم كالري شمار با نوار چسب هاي بسيار محكم درب بطري را به طور كامل پلمپ كنيم.

 

 براي تهيه گرد غوره، غوره ها را پاك كرده، دم آن ها را مي گيريم و مي شوييم. بعد روي پارچه اي تميز پهن مي كنيم و در محلي آفتاب گير قرار مي دهيم تا خشك شوند . سپس آن ها را آسياب مي كنيم تا به طور كامل نرم گرد كالري شمار غوره ي آماده شده را درون يك ظرف درب دار ريخته و در محلي خشك نگهداري مي كنيم. براي افزايش زمان ماندگاري به آن نمك اضافه مي كنند..

نكته ي بسيار مهم در مورد گرد غوره اين است كه براي تهيه ي آن بايد از غوره ي عسگري استفاده كرد.

 

رب غوره:

 

 غوره را شسته و روي آن نمك مي ريزيم ( به اندازه ي دلخواه ) و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. پس از آن درب ظرف را مي گذاريم تا غوره ها به طور كامل بپزند و نرم شوند. سپس آن ها را از صافي رد مي كنيم. در صورتي كه رقيق بود ، كمي ديگر آن را مي جوشانيم تا غلظت آن به اندازه ي رب گوجه شود. سپس در يك ظرف در بسته در يخچال نگهداري مي كنيم. نكته ي مهم آن است كه در مرحله اي كه مي خواهيم، كالري شمار رب كمي غليظ تر شود، بايد شعله ي زير آن بسيار ملايم باشد، چون در اين مرحله رب غوره سريع مي سوزد. به عبارتي ديگر براي تهيه ي يك رب خوب بايد زماني طولاني صرف كرد.

 

در ضمن اگر رب را در ظرف لعابي تهيه كنيد، رنگ و كيفيت بهتري خواهد داشت. در صورتي كه از ظرف فلزي استفاده مي كنيد، بايد دقت كنيد كه كوچك ترين خراش يا زدگي در ظرف وجود نداشته باشد، چون در حين تهيه ي رب، از فلز ظرف كنده شده و وارد رب مي شود كه براي سلامتي بسيار مضر است.

 

براي تهيه ي ترشي غوره كه نام ديگر آن “غوره غوره” است، بهتر است غوره را درون محلولي از كات كبود و نمك قرار دهيم. اين عمل به تثبيت رنگ سبز آن كمك مي كند؛ در غير اين صورت بعد از مدتي رنگ غوره ها تغيير پيدا مي كند. روش كار به اين ترتيب است كه يك دوم قاشق چاي خوري كات كبود و ۳ قاشق نمك را درون حدود يك ليتر آب، به طور كامل حل مي كنيم و غوره ها را به مدت ۲۴ ساعت درون اين محلول قرار مي دهيم. سپس آن ها را درون يك صافي ريخته و چندين بار با آب سرد مي شوييم. غوره ها را روي پارچه اي پهن مي كنيم تا آب اضافي آن گرفته شود. كالري شمار درون ظرف مورد نظر كه بايد دهانه ي آن كوچك باشد، غوره ها را ريخته و يك ليتر آب غوره و ۳-۲ قاشق نمك را با هم مخلوط مي كنيم و روي غوره ها مي ريزيم تا به طور كامل روي آن را بپوشاند. براي ماندگاري بيشتر، مقداري هم سير چرخ مي كنيم و به اندازه ي ۲-۱ سانتيمتر يا يك بند انگشت روي غوره ها ريخته و درب ظرف را به طور كامل مي بنديم و در جاي خنك نگهداري مي كنيم.

 

  ۱-غوره را بايستي دانه دانه كرد و چند بار چنگ زده آبكشي كنيم .

   ۲ – غوره تميز را به يكي از مراكز آبگيري مي بريم .

   ۳ - كالري شمارآب غوره فعلي را با پارچه تميز صاف مي كنيم .

   ۴ – آب موجود را در ظرف مناسب مي جوشانيم .

   ۵ – در طول جوشيدن آب غوره با كفگير زايدات را مي گيريم .

   ۶ – اگر مي خواهيم كالري شمار آبغوره شفافي داشته باشيم بايستي بعد اينكه آب نصف شد از روي اجاق برداشته بگذاريم سرد شود . بعد آنكه املاح آن ته    نشين شد آب صاف را جدا كرده جوشانده تا به يك ششم آب اصلي برسد . البته املاح را هم مي توانيم مجددا صاف كنيم .

  ۷ – مي گويند بهترين غوره براي اينكار فخري مي باشد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كالري شمار،
موضوع: كالري شمار
[ ۲ آبان ۱۳۹۶ ] [ ۱۱:۳۳:۱۷ ] [ سلامت ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 22
دیروز : 6
افراد آنلاین : 1
همه : 397
چت باکس
موضوعات وب
آرشيو مطالب
امکانات وب

اینستاگرامی ها

 دستگاه برش لیزر  / سئو کار حرفه ای / چت / رزرو هتل /  هتل اسپیناس پالاس / ثبت آگهی رایگان / هتل آزادی تهران / عکس پروفایل غمگین / دستگاه برش لیزر